Δελτία Τύπου

Τα τελευταία νέα και ανακοινώσεις της Οργανωτικής Επιτροπής.

Αρχικη / Δελτία Τύπου / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 4ΗΜΕΡΟΥ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 4ΗΜΕΡΟΥ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 4ΗΜΕΡΟΥ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

24/02/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι! Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί για το επόμενο 4ημερο είναι εμπλουτισμένες με νέες πρωτότυπες ιδέες και δράσεις.

Κατεβάστε το έντυπο των εκδηλώσεων του 4ημέρου

Κατεβάστε το έντυπο με τις οδηγίες ασφάλειας

Κατεβάστε το flyer με την σειρά παρέλασης πληρωμάτων και αρμάτων

Η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Ρεθύμνου κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του αποτελεί την πρώτη και κύρια μέριμνα των διοργανωτών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να κατακλύσουν την πόλη για να παρακολουθήσουν το Καρναβάλι. Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλιού και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου τα μέτρα τα οποία έχουν ληφθεί, ενώ έδωσαν οδηγίες και συστάσεις στους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης σε δήλωση του κατά τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στο Δημαρχείο τόνισε ότι η πόλη είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες της από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. «Είμαστε άριστα προετοιμασμένοι για την διοργάνωση του φετινού καρναβαλιού και για την υποδοχή των επισκεπτών μας. Σε άψογη συνεργασία, όπως κάθε χρόνο, με όλες τις αρμόδιες αρχές και φορείς, υποσχόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους όσοι βρεθούν κοντά μας αυτό το τετραήμερο».

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 4ΗΜΕΡΟΥ

Πέμπτη  23 Φλεβάρη 2017
Ποδηλατοβόλτα στην πόλη για μικρούς και μεγάλους 
Στις 19:00 από την Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη θα ξεκινήσει η μεγαλύτερη καρναβαλική ποδηλατοβόλτα της χώρας, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί θεσμό για την πόλη.
Οι φίλοι του ποδηλάτου μασκαρεμένοι οι ίδιοι και τα ποδήλατά τους κάνουν την πιο τρελή, χρωματιστή και διασκεδαστική ποδηλατοβόλτα της χρονιάς γεμίζοντας τους δρόμους της Παλιάς Πόλης με κέφι και  φαντασία, ποδήλατα και μασκαράδες. Τη δράση στηρίζουν ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ρεθύμνου και ο Ορειβατικός Σύλλογος Ρεθύμνου. Η ποδηλατοβόλτα θα καταλήξει στην Πλατεία Μικρασιατών.

Παρασκευή 24 Φλεβάρη 2017
Κρητικές παραδοσιακές Καντάδες.
Στις 19:00 του απόγευμα, η Κρητική παραδοσιακή καντάδα ξεκινά
από την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη. Τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου, οι μουσικοί της πόλης μας και οι Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού αναβιώνουν το έθιμο της Κρητικής καντάδας. Δεκάδες λύρες, λαούτα, μαντολίνα και κρητικές μαντινάδες θα στολίσουν με τους σκοπούς τους τους δρόμους της πόλης!
Η μεγάλη παρέα της Καντάδας θα τερματίσει στις 20.30 στην πλατεία Μικρασιατών όπου θα ακολουθήσει Κρητικό γλέντι από μουσικούς της πόλης μας.

Σάββατο 25 Φλεβάρη 2017
Παιδική παρέλαση 17.00
Τα παιδιά λάτρεψαν τη δική τους αποκλειστική παρέλαση! Στις 17:00 το απόγευμα χιλιάδες παιδιά θα ξεκινήσουν από τον κόμβο Θεοτοκοπούλου και θα τερματίσουν στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου με ένα μεγάλο παιδικό  πάρτι!
Πάρτι στην Περιηγητική Λέσχη (οδός Αγ. Φραγκίσκου) με το τέλος της παρέλασης - διοργάνωση ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ CLUB

Νυχτερινή Παρέλαση
Τα βραζιλιάνικα κρουστά Batala Creta θα δώσουν το σύνθημα και στις 21:00 θα ξεκινήσει η νυκτερινή παρέλαση από τον κόμβο Θεοτοκοπούλου! Οι ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, φορώντας τις στολές από παλαιότερες διοργανώσεις αλλά και επισκέπτες της πόλης συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή νυχτερινή, γιορτινή παρέλαση! Μετά το τέλος της στις 22:30 στην πλατεία Μικρασιατών ακολουθεί συναυλία με τον Νικηφόρο!

Κυριακή 26 Φλεβάρη 2017
Μεγάλη Παρέλαση πληρωμάτων και αρμάτων
Η μεγάλη μέρα έφτασε και όλοι είναι πανέτοιμοι για την Μεγάλη Παρέλαση Πληρωμάτων και Αρμάτων που θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι με εκκίνηση από τον Κόμβο Θεοτοκοπούλου.
Παρουσιάστρια του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2017 είναι η Ράνια Κωστάκη, με συνοδεία της τον δημοσιογράφο  Παντελή Σπυριδάκη.

Η Ράνια Κωστάκη αγαπά ιδιαίτερα το Ρέθυμνο και δέχτηκε με χαρά να παρουσιάσει το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι αφιλοκερδώς. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του ραδιοφώνου και της μουσικής βιομηχανίας, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και με διεθνείς παραγωγές. Αυτή την περίοδο την βρίσκουμε στον Όμιλο ΑΝΤ1 και στον «Ρυθμό 949» στη θέση της Music Manager, ενώ οι ακροατές της την απολαμβάνουν κάθε Τετάρτη 9 – 12 το βράδυ στη συχνότητα του «Ρυθμού», στην εκπομπή της «Νύχτα ΡαδιοΦόνου».
Ο Ρεθεμνιώτης δημοσιογράφος Παντελής Σπυριδάκης με αξιοσημείωτη παρουσία στα τηλεοπτικά δρώμενα της Κρήτης και με εκπομπές σημεία – αναφοράς για τα δεδομένα του νησιού, συνεχίζει τη δημιουργική του πορεία στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, με έμφαση, τούτη τη φορά, στον Τύπο και το ραδιόφωνο.

Οι Καρναβαλικές ομάδες είναι 36 και τα άρματα 30, ενώ αναμένεται να παρελάσουν πάνω από 15.000 άτομα.
Συνοδεύονται όπως πάντα από το Βασιλιά Καρνάβαλο και τη συνοδεία του.

Στο τέλος της διαδρομής τα πληρώματα καταλήγουν στην πλατεία Ηρ. Πολυτεχνείου (Σοχώρα), όπου από τις 15:00 το μεσημέρι ξεκινά το  Dj party ενώ στις 18:30 στην παραλιακή λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Λήξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2017, με την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου πάνω στην παραλία  συνοδευόμενη  από ένα φαντασμαγορικό show με πυροτεχνήματα. Θα ακολουθήσει συναυλία με τη ΜΑΛΟΥ!
Την ίδια ώρα στη LOGGIA (Παλιό Μουσείο) θα ξεκινήσει street party από την Ομάδα των Άλλανταλλων

Καθαρά Δευτέρα  27 Φλεβάρη 2017
ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ

12:30 Παραδοσιακά Κούλουμα με φασολάδα στο χώρο του πάρκινγκ SEASIDE Περιβολίων (Γοργοποτάμου & Καλογεράκη). Διοργάνωση: Δήμος Ρεθύμνης – Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. & Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβολίων – Μυσσιρίων «Εμμανουήλ Παχλάς».
ΓΕΡΑΝΙ
10:00 Η μάχη χαρταετών. 12:30 Η παρέλαση της Καμήλας. Κούλουμα με πέταγμα χαρταετού, καρναβαλικά δρώμενα και σαρακοστιανά εδέσματα. Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Γερανίου «το Καμάρι».
ΑΡΜΕΝΟΙ
12:00 Αναβίωση εθίμου μουτζουρώματος με παραδοσιακά κούλουμα.
ΕΛΕΥΘΕΡΝΑ
11:30 Αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου Μπεγιράκι και μουτζουρώματα από τους νέους του χωριού. Κέρασμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελεύθερνας.
ΡΟΥΣΣΟΣΠΙΤΙ
Παραδοσιακά κούλουμα και πέταγμα χαρταετού από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρουσσοσπιτίου και την καρναβαλική ομάδα ΆΡΚΑΛΟΙ.
ΣΩΜΑΤΑΣ
11:30 O Πολιτιστικός Σύλλογος Σωματά προσφέρει παραδοσιακή φασολάδα.
ΦΩΤΕΙΝΟΥ
11:00 Παραδοσιακά κούλουμα, φασολάδα και πέταγμα χαρταετού.
Διοργάνωση:  Πολιτιστικός Σύλλογος Φωτεινού.
ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΜΕΛΙΔΟΝΙ
12:00 Αυγομάζωμα και 14:00 Κλέψιμο της Νύφης και Καντής 
ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΙΟΥ
12:30 ΜΕΡΩΝΑΣ
Παραδοσιακά δρώμενα, παιχνίδια, μουσική, με την συμμετοχή όλων. «Ντύσου στολίσου νυφικά και βάστα το βουργιάλι, να δεις λεράδες και θεριά και μουζουδιάς το χάλι».

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - Οδηγίες Στάθμευσης

ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 Τα οχήματα που έρχονται από Ηράκλειο θα κατευθυνθούν μέσω του κόμβου Ατσιποπούλου στον παράδρομο προς το Πανεπιστήμιο και στην συνέχεια στο Αθλητικό κέντρο Γάλλου όπου μπορούν να σταθμεύσουν δωρεάν. Εκεί θα βρίσκονται λεωφορεία του ΚΤΕΛ που θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες στην πόλη. Στον χώρο θα βρίσκονται υπάλληλοι εταιρείας φύλαξης (security) και θα καθοδηγούν τους οδηγούς για την στάθμευση και στα σημεία από όπου θα αναχωρούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.



ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ
 Τα οχήματα που έρχονται από Χανιά θα κατευθυνθούν μέσω της Γέφυρας Ζουρίδας προς τα κέντρα Μέγαρο και Φάρος όπου μπορούν να σταθμεύσουν δωρεάν. Εκεί θα βρίσκονται λεωφορεία του ΚΤΕΛ που θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες στην πόλη. Στον χώρο θα βρίσκονται υπάλληλοι εταιρείας φύλαξης (security) και θα καθοδηγούν τους οδηγούς για την στάθμευση και στα σημεία από όπου θα αναχωρούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.



ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
 Τα τουριστικά λεωφορεία θα κατευθυνθούν μέσω του κόμβου Ατσιποπούλου προς Ρέθυμνο και στη συνέχεια μέσω της οδού Κεφαλογιάννηδων προς το Εμπορικό Λιμάνι όπου και θα σταθμεύουν δωρεάν και θα αποβιβάζουν τους επισκέπτες.
- Επίσης, τα ιδιωτικά πάρκινγκ της πόλης θα είναι διαθέσιμα με χρέωση.
Το σύνολο της δύναμης της Α.Δ. Ρεθύμνου, της Τροχαίας και του Λιμεναρχείου θα είναι επί ποδός όλη την ημέρα για τη διευκόλυνση των οδηγών.


ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όλες οι αρμόδιες Δημόσιες Υπηρεσίες θα είναι επί ποδός με ενισχυμένο προσωπικό.
Αστυνομία (με τη βοήθεια των όμορων νομών Χανίων – Ηρακλείου), Λιμεναρχείο, Εθελόντριες Νοσηλεύτριες, Σαμαρείτες, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Υγειονομικό, Πυροσβεστική.

Δύναμη Ετοιμότητας Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού
 
Αστυνομία και Τροχαία: 150 Αστυνομικοί & Τροχομόνοι
Λιμενικό: 40 Λιμενικοί
Πυροσβεστική: 2 οχήματα επανδρωμένα, 2 μοτοσυκλέτες και το σύνολο της δύναμης του Σώματος
Νοσοκομείο: Πλήρης ετοιμότητα και σχεδιασμός
ΕΚΑΒ:  Πλήρης ετοιμότητα και σχεδιασμός
Ερυθρός Σταυρός: 130 Σαμαρείτες καθώς και Αδελφές Νοσοκόμες
Πολιτική Προστασία: Εθελοντές
Περιφρούρηση Παρέλασης: 300 εθελοντές  

ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ
Η καθολική απαγόρευση των υπαίθριων ψησταριών και των παράνομων μικροπωλητών είναι ένα ακόμη μέτρο για την προστασία της δημόσιας υγείας. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και το Τμήμα Εμπορείου έχει απευθύνει αυστηρές προειδοποιήσεις στους παραβάτες, αφού σε όλα τα περιστατικά θα επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος, όπως το αυτόφωρο που προβλέπεται σε όλες τις παραβάσεις, καθώς και μεγάλα χρηματικά πρόστιμα.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και το Τμήμα Εμπορείου πρόκειται να διεξάγουν εξονυχιστικούς ελέγχους σε ολόκληρη την πόλη. Όπως ανακοίνωσαν, σε όσους δεν θα πειθαρχήσουν, προβλέπονται αυστηρά πρόστιμα που φτάνουν έως 5.000 ευρώ και άλλες κυρώσεις.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Οι καταστηματάρχες εστίασης της πόλης καλούν τον κόσμο να εμπιστευθεί τα καταστήματα που λειτουργούν νόμιμα.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
Για μία ακόμα χρονιά σημαντική θα είναι η βοήθεια και των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, αφού και φέτος θα λειτουργήσουν τρεις σταθμοί παροχής βοήθειας.
Ο πρώτος και βασικός στο ισόγειο του 3ου λυκείου, καθώς επίσης και μία σκηνή παροχής βοήθειας στην πλατεία Ιερολοχιτών και μία σκηνή παροχής βοήθειας στον προαύλιο χώρο της Εθνικής Τράπεζας στο Κολωνάκι. Η δύναμη του Ερυθρού Σταυρού θα ξεπεράσουν τα 150 άτομα.

Τέλος, θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι από νωρίς το πρωί της Κυριακής, η Υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου θα εκπέμπει ζωντανά στη συχνότητα 9.80, απ’ όπου όλοι  επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.  

Ο Δήμος Ρεθύμνης, σε συνεργασία με τον ΣΥΦΑΚ και τον μεγάλο χορηγό AMSTEL, διανέμουν 1500 αλκοτέστ μιας χρήσης, δωρεάν, στους οδηγούς που θα εισέρχονται στο Ρέθυμνο το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου.
 

Αυτό αποτελεί ένα τμήμα από τη συνεχή και αυξανόμενη δράση των παραπάνω φορέων για τη συνετή κατανάλωση αλκοόλ και την αποφυγή κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους.

Το παρών έδωσαν: 
 

Οργανωτική Επιτροπή

Καθώς και οι εκπρόσωποι

  1. Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – Διοικητή  κ. Ακουμιανάκης Εμμανουήλ
  2. Λιμεναρχείου Ρεθύμνης – Ανθυπασπιστής ή Ανθυποπλοίαρχος κ, Πατακός
  3. Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου – Διοικητής κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης
  4. Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνης –– Ανθυπαστυνόμος Σταυγιαννουδακης Εμμανουήλ
  5. Τροχαία Ρεθύμνης  -Διοικητής κ. κ. Σταγάκης Ελευθέριος
  6. Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου –Αντιπρόεδρος κ. Σπαντιδάκης
  7. ΟΕΒΕΡ – Πρόεδρος κ. Κοσμά Περπιράκης
  8. Μέλη Δ.Σ. Συλλόγου Ξενοδόχων – Ταμείας Κιριμάκης Μάριος
  9. ΕΚΑΒ – κ. Δουλγεράκη Παναγιώτη
  10. Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Περιφερειακό Τμήμα Ρεθύμνου / κ. Κακλαμάνος Υπεύθυνος Διωργάνωσης / κ. Ηρακλής Ζουμπουλάκης, Αρχηγός Σώματος  Εθελοντών Σαμαρειτών / κα. Καμηνάρη Αναστασία, Διδάσκουσα Νοσηλευτικής / Πρόεδρο Εφορείας Σώματος Νοσηλευτικής  κα. Σούλα Καμηνάρη
  11. Δότες Ζωής – κα Νικολακάκη Μαρία
  12. Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνης – κ. Πάγκαλος Νικόλαος
  13. Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Ρεθύμνης – Διευθύντής κα Τζανακάκη
  14. Υπηρεσία Καθαριότητας &  Καθημερινότητας  Τ.Υ. Δήμου Ρεθύμνης – Διευθύντρια Γκολφινοπούλου Νικολέτα
  15. Σύλλογος Εστίασης – Πρόεδρο κ. Ανδρέα Κλαψινό
  16. Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Ρεθύμνου  Τμήμα Εμπορίου – κ. Κόκκινος
  17. Εκπομπή Πολιτικής Προστασίας και ΜΜΕ- Studio Rethymno - Ρακιτζής
  18. Υπεύθυνοι Ήχου – Βροντάκης Τίμος
  19. Σχολή Αστυφυλάκων – κα. Βασιλακάκη Ηλιάννα Υπαστυνόμος

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2017, πραγματοποιείται με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Κρήτης και του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.

Μεγάλος χορηγός του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού είναι η AMSTEL και στηρίζεται σε μεγάλο μέρος της Ρεθεμνιώτικης επιχειρηματικής κοινωνίας με το πρόγραμμα «ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ».

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2017: Στέλιος Σαμψών, Πέπη Μπιρλιράκη, Μάνος Παλαφούτης, Διαμάντα Δελήμπαση, Θανάσης Σταυρουλάκης και Γιώργος Χάσικος.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :
ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ – Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης)


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού  www.rethymnocarnival.gr και το Facebook page https://www.facebook.com/carnivalofcrete
#rethcarnival

Παρακαλούμε πολύ για δημοσίευση ή μετάδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου:

CONCIERGE Communications, E. [email protected], T. 210 3633144, 6978197743, Βίκη Βαμιεδάκη

Background Image